Sahdin valmistusta 1992 (osa 2)



Sahdin valmistusta 6. Ensiksi tullutta vierrettä ei vielä oteta vaan kaadetaan takaisin kuurnaan. Vasta sakaton vierre kelpaa. Kuurnaan lisätään keitettyä vettä vähitellen, kunnes vierre ei maistu enää makealle. Silloin valutuksen voi viimeistään jo lopettaa!

Sahdin valmistamisesta tulee myös nälkä! "Puhalla, puhalla, ei se muuten syty!" Sahdin valmistusta 7.

Sahdin valmistusta 8. Syömisen lomassa voi keskustella henkeviäkin!

Santsaaminen kuuluu asiaan! Ei sitä sahtia jaksa muuten tehdä! Sahdin valmistusta 9.

Sahdin valmistusta 10. "Ja mitähän se tämäkin on?"



KUVAGALLERIA 1 (sahtia 1991 osa 1)

KUVAGALLERIA 2 (sahtia 1991 osa 2)

KUVAGALLERIA 3 (sahtia 1992 osa 1)


Takaisin sahtisivulle!